A Házbontás.hu

Házbontás – Bontás – Földmunka – mester fokon! Tudjon meg rólunk többet!

A házbontás.hu-ról:

A házbontás nem csak házak, épületek bontásában de ipari épületek bontásában is jártas, szakmai tapasztalatunkat a hosszú évek során elvégzett munka égette belénk. Ezzel a tapasztalattal és szakmai tudással vállalunk különböző épületek bontását valamint gépi földmunkák elvégzését, legyen az ipari vagy akár magán tulajdonú ingatlan. Az épületek bontásánál nincsenek méretbeli korlátok, bármilyen méretű ház, ipari ingatlan bontási feladatait képesek vagyunk ellátni, pontosan és megbízhatóan! A bontás mellett a másik fő profilunk a gépi földmunka is előfordulhat akár egy építkezésen mint például az alap ásás, vagy a csatornaásás de a bontás utáni munkálatoknak is a része lehet, hogy hatékonyan elérjük a kívánt végeredményt.

Amit nyújtani tudunk:

  • Segítség nyújtás, hogy kell nekifogni
  • Korrekt árajánlat
  • Megbízható pontos munkavégzés
  • Megfelelő munkagépek biztosítása
  • Szakmai tanácsadás
  • Szállítás – elszállítás
Miért tartjuk fontosnak a házbontások során megszerzett tapasztalatokat?

Hiába egy jó gépkezelő, aki megtanulta kezelni a gépét, de nincs figyelemmel a helyi adottságokra és nem gondol bele az esetleges következményekbe mielőtt megkezdené a munkát, hanem azt a “jó majd én azt tudom” stílusban nekivág és jön a baj. Ez a baj sok minden lehet, és akár nagyon sokba is kerülhet a megrendelőnek, ezért melegen ajánlott körültekintően választani szakembert a bontási feladatok ill. a egyéb földmunkák tekintetében. Az élet minden terén számít a megszerzett tapasztalat, ez a bontásnál fokozottan érvényes, és itt bizony egy hibán akár életek is múlhatnak, nem beszélve az anyagi károkról.

Hatékonyság:

Minden munkához a megfelelő gépet tudjuk biztosítani, ezzel még hatékonyabbá téve a munka elvégzését, és ne felejtsük el, hogy ez bizony a pénztárcánkat is kedvezően érintheti.

Erről bővebben olvashat a mit érdemes tudni róla rovatban!

A bontásnak és az építkezésnek is ezer arca van, ezért minden egyes megbízás más és más, ezért célszerű szóban megbeszélni a részleteket, hívjon minket bizalommal.

Kérdéseivel, árakkal kapcsolatban hívjon az alábbi telefonszámon!

Köszönettel!

Szegedi Gyula – Tulajdonos

Házbontás - Bontás mester fokon!

HAZBONTAS.HU

Szegedi Gyula / Tulajdonos

Tel.: 06-206-693-693

E-mail: hazbontas.hu@gmail.com

 


FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar